Alto ventos est coeptis utque fecit. Phoebe sine circumfuso arce. Tanto aliis. Matutinis cornua origo formaeque animal mundo. Chaos: fabricator. Natura mundo caesa addidit. Cuncta habendum meis omni ille formaeque emicuit septemque et. Lege fecit aethere porrexerat gentes horrifer formas.

Alto ventos est coeptis utque fecit. Phoebe sine circumfuso arce. Tanto aliis. Matutinis cornua origo formaeque animal mundo. Chaos: fabricator. Natura mundo caesa addidit. Cuncta habendum meis omni ille formaeque emicuit septemque et. Lege fecit aethere porrexerat gentes horrifer formas.

Alto ventos est coeptis utque fecit. Phoebe sine circumfuso arce. Tanto aliis. Matutinis cornua origo formaeque animal mundo. Chaos: fabricator. Natura mundo caesa addidit. Cuncta habendum meis omni ille formaeque emicuit septemque et. Lege fecit aethere porrexerat gentes horrifer formas.

Fræk date liderlig kone

fræk date liderlig kone

Læs med i denne artikel og få en guide til, hvordan du bringer ham i kog så han får lyst til også at forkæle dig. Det er tid til at forføre din mand: Hvis du ikke har haft stor succes med den strategi når det kommer til forspil, så er det fordi du griber det forkert an.

Men virker den type forspil faktisk i dit parforhold, så mener Jakob Olrik at du er smadder heldig, for du griber det stadigvæk forkert an. Jakob Olrik har undersøgt forspil og hvilken type forspil mænd og kvinder er vilde med. Hvis din partner bliver ophidset på trods af, at du har arrangeret stearinlys og massage, så betyder det ikke at han tænder på det.

Det betyder derimod, at han tænder på at kvinden tænder på det - og fordi han ved der kommer sex ud af det. Men at tro manden tænder på det, det er indbildning. Køb en app-styret vibrator. Det er en velkendt kliché, at forspil er kvinders favorit mens manden gerne vil springe udi sex med det samme. Rent seksuelt tænder mænd lige så meget på forspil som kvinder, men der er tale om en anden slags forspil. Det er de fleste kvinder ikke bevidste om. Jakob Olrik forklarer, at kvinder ofte er sanselige og tænder på stemningen og den langsomme opbygning af akten.

Men mænd er mere visuelle og derfor skal du som kvinde appellere til hans øjne og det han ser. Vi mænd vil se hvad vi laver! Det er enormt frækt at kunne se hvad der foregår. Af den grund er der nok også en del diskussioner i parforholdene rundt om i landet, om hvorvidt lyset i soveværelset skal være tændt eller slukket under sex. Jakob Olrik mener ikke, at forspil er en feminin ting. Ofte ender det med at være stearinlys fordi det er nemmere end at prøve nye ting og bryde rutinen - men det handler altså om at give frit spil for det nye.

For at tænde din partner skal du altså appellere til hans syn, og her går en dans eller striptease rent ind, eller lige i kalorius som Jakob Olrik siger. For mange er det dog vanskeligt at kaste sig ud i noget som striptease, men det er pjat mener han. Et vibrator-æg giver dig den vildeste orgasme. Men hvorfor i alverden skulle det være det? Det er kvinden der har magten i en striptease, fordi manden hungrer efter hende, og det er der da ikke noget nedværdigende i.

For andre er de frygten for de overflødige kilo der står i vejen for en fræk dans. Men det handler om at give slip og droppe forfængeligheden, ligesom det at kæmpe for slukket lys i soveværelset ikke bringer noget godt med sig. Kvinder har jo overordnet set ikke noget imod at danse med deres veninder så snart alkohol er i blodet, og det står mændene og tænder på.

Det er dét der skal med ind i sexlivet råder Jakob Olrik. Et sted at starte kunne være, at gå til strip i fitness eller salsa, for det vil uden tvivl sætte gang i sexlivet, siger han. At pirre manden er trick nummer to som du kan bruge. Mænd er født med et jagtindstinkt, og det skal du udnytte. Manden vil have følelsen af, at han nedlægger kvinden som var det et bytte - så lad være med at give dig hen som det første siger han. Du skal i stedet sige "ja, ja, ja" men dernæst ombestemme dig og ikke ville.

Det vil pirre ham og han vil ikke kunne styre sig. Jo længere du kan holde ham hen, jo bedre. Der findes ikke noget mere ophidsende at du har ham foran dig, men holder ham væk i en armslængde. Under akten kan du også trække dig lidt tilbage hsit og her, også helt hen til orgasmen.

Manden er fokuseret på det han ikke kan få, og hvis du spiller lidt uopnåelig vil du gøre ham helt vild. Når han åbner det midt i et møde, vil han ikke kunne tænke på andet end dig. Dirty-talk Det er lige meget, om I er på restaurant, til fest eller hjemme foran Tv-skærmen. Hvisk ham i øret, og fortæl, hvad du har lyst til at gøre ved ham lige nu.

Hvis det er for grænseoverskridende at sige det til ham, så send en sms, mens han er på arbejde, og fortæl, hvad han kan forvente, når han kommer hjem. Sådan foretrækker vi jeres "busk". Dril ham Vent med at hoppe ned i sengen til ham, men bliv i stedet stående og klæd dig en lille smule af og rør ved dig selv. Stå der så længe du kan, mens han hungrer mere og mere efter dig. Du vil virke helt uopnåelig, når han ikke kan røre dig.

Fortæl og demonstrer Når I er i sengen, skal du være ærlig og fortælle ham, hvad du gerne vil have, han skal gøre ved dig. Tag fat i hans hånd og vis ham præcist de steder, du gerne vil røres. Giv og tag Start med at give ham, hvad han gerne vil have, og tag det så fra ham igen. Så vil han stå tilbage og vil have endnu mere. Tag tøj på Det er lige så frækt at se dig klæde dig på, inden du skal ud ad døren, som det er, når du klæder dig af.

Gå frem og tilbage foran ham, mens han ligger i sofaen eller i sengen, og tag langsomt dit tøj på. Han vil straks indse, hvad han kommer til at savne, når du er væk. Tør du at få et bedre sexliv?

Søren Pilmark efter 35 års ægteskab: Steder, du kan se bål. Cecilie Beck taler ud om sin skilsmisse:

Fænomenet har sandsynligvis noget at gøre med g-punktet, der befinder sig cirka fem centimeter inde i skeden på den side, der vender op mod maven. Mange kvinder har aldrig fundet deres g-punkt, men det kan skyldes, at punktet godt kan ligge et stykke inde i skedevæggen og derfor er svært at nå - især under almindeligt samleje.

Men ved at trykke på maven udefra bringes g-punktet i tæt kontakt med penis, og så sker der pludselig noget. G-punktet er lidt spøgelsesagtigt, og det kan være placeret forskellige steder fra kvinde til kvinde. Derfor må I prøve jer frem. Partneren begynder med at trykke hende forsigtigt cirka 10 centimeter under navlen, mens han bevæger sig oppe i hende.

Hun vil ikke være i tvivl, når han har fundet det rigtige sted. Han fører håndfladerne tæt hen over min krop, hele vejen op og ned, uden faktisk at røre mig. Ved at bevæge hænderne hen over kroppen strejfes de små hår, og det giver en dejlig kildrende fornemmelse. Samtidig kan oplevelsen af næsten at blive rørt være meget ophidsende. Det giver en forventning om, hvad der skal ske senere, og fortæller, at partneren sætter pris på hendes krop.

Positiv forventning er en vigtig del af den kvindelige seksualitet. Han hjælper hende af med tøjet en dejlig ting i sig selv. Han tager hendes hånd, og stiller sig lige foran hende. Han starter helt oppe ved tindingerne, og lader derefter hænderne glide langsomt ned over skuldre, bryster, mave, balder og lår så tæt på kroppen, han kan, uden at røre hende. Jo langsommere, jo bedre. Jeg skulle lige til at protestere, da jeg opdagede, hvor dejligt det var.

Kort efter fik jeg en voldsom orgasme. Når man har hovedet nedad, løber blodet til hjernen, og man bliver en smule ør. Denne følelse kombineret med fysisk nydelse kan forstærke orgasmen hos nogle kvinder. Kvinden lægges med hoved og skuldre ud over sengekanten. Han trænger langsomt ind, og er lidt forsigtig, Stillingen fungerer bedst, hvis kvinden allerede er varmet godt op, så den skal ikke være den første på menuen. Han går så over til super-slow, hvor han bevæger sig ind og ud, centimeter for centimeter.

Nogle minutter af det, og jeg bliver helt vild. En nøgle til at ophidse en kvinde er uforudsigelighed. Hvis hun aldrig er helt sikker på, hvad du nu vil gøre, vokser hendes forventninger.

Derfor er det godt med små overraskelser. Manden kan for eksempel holde en kunstpause og ændre stødkadencen. Partneren stopper midt i et vilkårligt samlejestød. Det kan være, mens han er halvvejs inde, eller mens hans penishoved kun akkurat er i kontakt med hendes skamlæber.

Det virker bedst, hvis der startes så langsomt som muligt og bygges gradvist op. Det ændrer vinklen, så hans stød føles langt bedre, og jeg kommer hurtigere.

Når det gælder stødteknik, er vinkel alfa og omega. Skeden er fyldt med følsomme nervespidser, men vinklen skal varieres for at stimulere dem maksimalt. Når hendes underliv er hævet, kan han let at bevæge sig i forskellige vinkler. Et ekstra plus er, at penis lettere kommer i kontakt med klitoris, når hun er hævet en anelse. En pude skubbes ind under hende, når I tager hul på missionæren. Hun dirrigerer den på plads, så hun ligger godt.

Begynd med en relativt flad pude, og se, hvordan det virker. Senere kan I eventuelt supplere med en til. Det er ikke så meget, hvordan det føles, men mere den hengivelse, han lægger i det, der tænder mig. Et af kvinders værste mareridt er ikke at lugte eller smage godt forneden. Hvis han kan fjerne den frygt, vil hun højst sandsynligt nyde, hvad han end foretager sig i den region. Hvis han kan lide at slikke hende, så lad hende ikke være i tvivl om det. Støn, grynt, suk, eller fortæl hende ganske simpelt, hvor stor en nydelse, det er.

Samtidig skal jeg kunne mærke hans penis indeni. Det er den sikreste vej til orgasme for mig. Hos nogle kvinder er bagdelen en meget erogen zone - mere end brysterne.

Hvis balderne bliver masseret grundigt, mens penis er i skeden, vil den samtidig komme godt rundt i krogene og derved ramme en masse følsomme steder. Start med stillingen, hvor hun sidder oven på ham. Derefter lægger hun sig ned. Han tager fat i hendes balder, og giv dem en grundig omgang. Hvis han kan nå, så lad også fingrene glide helt ned til mellemkødet, og kærtegn hende der.

Et par sekunder af det, og jeg er leveret. De fleste mænd tror, at klitoris bare er en lille knop oven for skedeindgangen. Men faktisk strækker organet sig langt ind i den kvindelige krop og er omkring otte centimeter langt.

Når han bevæger tungen hurtigt hen over den synlige del, stimulerer han ikke kun den, men skaber bevægelse i hele klitoris. I kommer hjem, kæresten sidder foran computeren eller fjernsynet - måske er han ikke kommet hjem endnu, der laves mad som I spiser mens i ser tv og derefter crasher i begge i sofaen, helt færdige efter en hård arbejdsdag. Der bliver i indtil dagen er omme og det er blevet sengetid. Men ville det ikke være fedt at bryde ud af den daglige trummerum og for en gang skyld få en romantisk aften på en helt almindelig hverdag?

Woman giver dig her en liste med småting, som du og din kæreste kan gøre i hverdagen, og som ikke kræver den helt store planlægning. Gør en ting af gange, for alt for megen romance kan gå hen og blive overkill. Brug de første fire minutter efter enten du eller din kæreste er kommet hjem, til at sige hej til hinanden på en god måde. Den der er hjemme skal få den anden til at føle sig velkommen. Giv et kys og et kram og tal om, hvordan dagen har været - det kan såmænd bare være imens at overtøjet bliver taget af.

For mad kan også være vejen til noget helt, helt andet, der foregår længere syd for både hjerte og mave! Lav noget lækkert mad men ikke så meget, så han segner om på sofaen fordi han er stop mæt.

Tænd et par stearinlys og brug dem som den eneste lyskilde - på den måde kan I sende hinanden frække blikke i flammens skær. Overrask ham ved at klæde om, mens han ser tv, og kom ind i stuen i noget lækker lingeri. Tv'et bliver helt sikker ganske uinteressant Denne taktik virker dog ikke, når der er landskamp eller store sportsbegivenheder. Det kan være på en bar, en cafe eller måske endda på et hotelværelse.

Brug hele aftenen på at være sammen - bare du og ham. I vil have flere timer sammen uden at blive forstyrret af tv, computeren eller telefoner der ringer. Jah, det siger jo næsten sig selv.

fræk date liderlig kone For det første glider hans pik let ud, hvis han ikke er hård som sten, og for det andet er det ret let at bøje en halvhård pik, så du risikerer at skade ham, hvis han ikke er stiv nok. Sådan gør partneren det bedst Hvis han kan lide at slikke hende, så lad hende ikke være i tvivl om det. Du er hendes medsammensvorne i alle livets forhold. Der findes ikke noget mere ophidsende at du har ham foran dig, men holder ham væk i en armslængde. Træk derefter luft ind gennem næsen, og pust den "fræk date liderlig kone" igen gennem munden.

0 thoughts on “Fræk date liderlig kone

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *